You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ресторант

В ресторанта на хотел “Морски дар” работи екип от професионалисти, които са подготвени да задоволят изискванията и на най-изтънчените вкусове на нашите гости.

Ние предлагаме богато меню от прясно уловена морска риба, традиционни български ястия и дълъг списък от европейски специалитети. Ресторантът разполага със 120 места, като 40 от тях са на покрита тераса. През лятото заведението е подходящо и за семейни тържествa.

Плаж

Плажът в Кранево е един от най-обширните плажове по българското черноморско крайбрежие. Естественият пясък, продължителността на лятото и красотата на морската шир привличат туристи от страната и Европа вече десетки години.

За почиващите се предлагат разнообразни атракции като разходка с яхта, вълнуващ риболов в открито море, водни колела. Търсачите на силни усещания могат да се повозят с джет или да полетят с парашут. Само на 6 км от Кранево е най-големият аквапарк в България. Посещението там е удоволствие за малки и големи.

Дворецът и Ботаническата градина в Балчик са едно от любимите места на туристите по Северното крайбрежие. Освен приятната разходка, там могат да се видят и уникални растителни видове.